Ефективна реклама за хотелиери в най-голямата мрежа от туристически портали в България. ДРС ТРАВЕЛ

Рекламирай хотел с промоция

Хотели в Лозенец

Семеен хотел Петкови - Лозенец

Цени

Виж в профила

Къща за гости Петрови се намира в черноморското курортно селце Лозенец. Тя е на 150 метра от плажа и разполага с дворно място и места за сядане. Предлага стаи и студия за настаняване с тераса, самостоятелен санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, интернет и климатик.

Къща за Гости Старата Къща - Лозенец

Цени

Виж в профила

В черноморския курорт Лозенец се намира красивия комплекс Старата къща. В нея има 15 двойни стаи за настаняване, като в някои от тях има възможност и за допълнително легло. Стаите разполагат с телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет достъп, климатик, хладилник, санитарен възел и тераса с разкошна гледка. В хотела има ресторант които предлага специалитети от българската и международна кухня....

Къща за гости Лозмари - Лозенец

Цени

Виж в профила

Къща за гости Лозмари се намира на 50 метра от плажа в красивия черноморски курорт Лозенец. Гостите могат да се настанят в двойна или тройна стая. Всичките са с балкон, санитарен възел, телевизор с кабелна телевизия, климатик, безжичен интернет достъп и мини бар. В двора има места за сядане и дебела сянка. Осигурени са безплатни парко места за посетителите на къщата....

Къща за гости Морски бриз - Лозенец

Двойна стая

40.00

Тройна стая

60.00

На 50 метра от центъра на село Лозенец и на 100 от красивия му морски бряг е построена къща Морски бриз. При настаняването могат да се ползват от гостите 3 двойни стаи, 8 тройни стаи и 2 тройни стаи + разтегателен диван. Всички са с плоскоекранен телевизор, кабелна телевизия, хладилник, интернет връзка, климатик, санитарен възел и тераса.

Къща за Гости Мими - Лозенец

Стая

20.00

Стая

30.00

Съвсем близо до красивия морски бряг в черноморското село Лозенец се намира къща за гости Мими. Тя е на пет минути от центъра на града, в близост до горичка и река. Предлага настаняване в двойни и тройни стаи. Всяка една има телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет, хладилник, климатик, санитарен възел и тераса с места за сядане.

Горещи оферти